Gruppträning

Gruppträning är ett fantastiskt roligt sätt att komma i form. Det är gemenskap och glädje fullt ut. 
Våra instruktörer håller hög kvalité och kunskap. Vi värdesätter även personlighet, varje ledare tillåts att sätta sin prägel på passet! Våra medlemmar har fri tillgång till gruppträning i världsklass.


BodyPump

Styrketräning

Ett suveränt sätt att komma i form. Effektiv styrketräning där du med hjälp av en skivstång tränar igenom hela kroppen. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme.

Gör det lätt att komma igång med styrketräning.


Box Mix 

FortGjort 25 min

Vem kunde ana att det är så kul att skuggboxas och dessutom få en riktig genomkörare för konditionen och bra uthållighet? Box Mix är träningspasset som ger mersmak och träningsvärk från topp till tå. En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. 25 minuter senare är du ordentligt svettig, mör och glad, men längtar redan till nästa gång - Box Mix ger mersmak!


Skivstång

FortGjort 25 min

Träning med skivstång är både roligt och ger mycket bra uthållighetsträning. Under passet utför du traditionella skivstångs-övningar till peppande musik. Du tränar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikt du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.


DansGlädje

FortGjort 25 min

För dig som gillar att röra dig och dansa loss till de bästa danslåtarna. Här varvas nya och gamla låtar, en skön mix av favoriter. Musiken är i centrum och dess karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Det är högt i tak och härlig stämning!


BodyAttack

Intervaller

Under tre konditionsdelar tränar du kondition och uthållighet. Mellan varje konditionsdel ligger en styrkedel som samtidigt ger dig en aktiv återhämtning. Bodyattack innehåller atletiska, enkla övningar som knälyft, svikthopp, knäböj och armhävningar.

Enkelt och mycket effektivt.


Pilates

FortGjort 25 min

Kroppskontroll, förbättrad hållning, fokus och ett inre lugn. Ger både styrka och rörlighet samt hjälper dig hitta din optimala hållning.


Styrka

FortGjort 25 min

När du söker enkel och effektiv muskelträning för kroppens större musklersvaret. Du använder din egen kropp som främsta redskap, vissa övningar kan utföras med gummiband och hantlar. Övningarna upprepas många gånger vilket ger bra flås (det tar vi inget extra för). Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter passet!


Funktionell Intervaller

En träningsaktivitet som ger dig komplett träning.


Les Mills Core

Bålträning

För dig som vill stärka upp din bålmuskulatur, har ont om tid eller vill träna skadeförebyggande. Det är ett tufft pass, men du blir snabbt starkare. Lättare alternativ finns och passar därför även nybörjare.

Passet är 30 minuter och passar utmärkt att kombinera med ett annat pass eller träning på gymmet.


Yoga Soft/Mind

Mjuk yoga.

Lugn, mjuk yoga/stretch och återhämtning. Passar verkligen alla. Vi vilar i sinnet genom att vara helt närvarade i kroppen. Du övar på att stanna upp och skapar ett mentalt fokus samtidigt som du blir smidigare.


Yoga 60 min

Tuff men enkel & rolig yoga

En fysisk yoga som tränar muskler och uthållighet i lika hög utsträckning som smidighet och andning. Mycket allsidig träning. Inte bara för yoga-fantaster - även perfekt som komplement till annan träning/idrottsutövande.

Ger ökad styrka & uthållighet, fysiskt och mentalt, samt bättre rörlighet/smidighet/balans.


Spinning

Konditionsträning på cykel

Nybörjaren och den erfarna cyklisten kan cykla sida vid sida. Instruktören sätter sin personliga prägel på klassen. Svettigt och medryckande.

Ett effektivt men skonsamt sätt att jobba upp din kondition.


Activio pulssystem

Används på alla spinningpass

Activio är ett proffsigt och motiverande koncept för att i grupp träna pulsbaserad inomhuscykling. Genom ett pulsband kan du följa din egen pulsnivå på tavlan - individuellt och anonymt. Passar alla, oavsett ålder eller träningsbakgrund. 

Ger en unik träningsupplevelse och värdefull hjälp för att hitta rätt individuell träningsnivå.


Pulsträning

FortGjort 25 min

Ett galet bra sätt att bättra på din kondition. Tufft om du bestämmer dig för det, men du väljer! Består av övningar och rörelser för att förbättra/bibehålla din kondition och syreupptagningsförmåga. Detta kommer också att medföra en ökad förbränning i din kropp. Du arbetar i tidsbestämda intervaller och utefter egen hastighet i övningarna och egen nivå.


Harmoni Avspänning

FortGjort 25 minuter

Stanna i enkla yoga-positioner en längre stund för att uppnå avspänning både för musklerna och mentalt. Vi befinner oss liggande eller sittande genom hela klassen.Harmoni Flöde

FortGjort 25 minuter

Flödande enkla rörelser inspirerade av funktionell träning och yoga. Du bestämmer själv tempot.


Puls

FortGjort 25 min

Här får du mycket träning på kort tid. Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning som ger både styrka och kondition. Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Längtar du efter starkare ben, rumpa och bättre flås, här har du din grej.


Tabata

Högintensiv träning

Bli starkare och få bättre kondition. Här tränar du tidsintervaller med styrka, kondition, spänst och explosivitet.